Kremliuje V. Putino kalbų rašytoju dirbęs A. Guliavomas pastebi, kad Rusijos lyderis – daugialypė asmenybė, tarsi chameleonas, turintis daug veidų.

„Jis – visiškai abejingas žmonių gyvenimui, jų likimams, kuriuos galima lengvai sulaužyti. Tačiau malonumo tai darydamas, skirtingai nuo Josifo Stalino, jis nejaučia.

Kai V. Putinas yra užtikrintas savo valdžia, kai viskas gerai sekasi, jis atsipalaiduoja, mėgaujasi gražiu gyvenimu, kurį mėgsta.

Tačiau tuo momentu, kai pajunta, jog kažkas gresia jo valdžiai, kai atsiranda kokių nors kliūčių, jis virsta negailestinga, ciniška mašina, kuri naikina viską – žmones, vaikus ir taip toliau“, – kalbėjo A. Guliamovas.

Kalbėdamas apie V. Putino charakterio ypatumus, buvęs kalbų rašytojas pastebi, kad daugeliu atvejų Rusijos prezidentas elgiasi itin racionaliai. Tačiau taip būna iki momento, kai jam kas nors stoja skersai kelio, tuomet tarsi persijungiama į kitą mąstymo ir veikimo lygį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)