Išmestas iš partijos, atsisakęs Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininko posto, M. Majauskas ketvirtadienį pranešė, jog pasitraukia ir iš TS–LKD frakcijos Seime. L. Slušnys teigė, jog frakcija neturi, ko džiūgauti.

„Šiandien mūsų frakciją LR Seime paliko M. Majauskas. Čia vienas iš tų atvejų, kai išėjimas iš esmės įveda aiškumo mums patiems, bet tikrai neturime ko džiūgauti.

Džiūgauti negalime, nes praradome vieną bendruomenės narį. Užsispyrusį, kartais negebantį girdėti ir nedemonstruojantį empatijos savo komandos nariams, bet visgi tai buvo mūsų komandos narys. Tad vaidinti, jog nieko neįvyko tikrai nereikia“, – rašė TS–LKD atstovas Seime L. Slušnys.

Anot jo, džiūgauti nereikėtų ir dėl dar vienos priežasties – staiga atsiranda konkurentas TS–LKD kandidatui į Vilniaus merus, vicemerui Valdui Benkunskui.

„Gal norėjosi kiek ramesnių mero rinkimų, bet gyvenimas ir sprendimai viską pakoreguoja. Tiesa, reiktų visiems žinoti, kad M. Majauskas nėra joks mūsų „slaptas“ ginklas laimėti Vilniaus miesto rinkimus. Tai tik jo paties asmeninis pasirinkimas, o partija ir toliau aiškiai nedviprasmiškai remia savo iškeltą kandidatą.

Sunkiai galime įsivaizduoti tokį „slaptą ingredientą“ Vilniaus mero kėdėje, kuris ateitų į tą postą be mūsų palaikymo, nesugebėjęs girdėti argumentų kai buvo bendruomenės nariu, ir staiga pritariančiu mūsų programai ir planams“, – pabrėžė L. Slušnys.

Dėl šios situacijos parlamentaras L. Slušnys ragina rinkėjus neapsigauti.

„Mūsų kandidatas yra Valdas Benkunskas ir jokio kito kandidato nei viešai, nei slaptai neketiname palaikyti bent jau iki kovo 5 dienos. O ir po jos, tikiuosi, turėsime galimybę džiaugtis savo meru“, – feisbuke ketvirtadienį rašė politikas L. Slušnys.

Delfi primena, kad savivaldos rinkimai vyks kitų metų kovo mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)