Toks mero elgesys iškart apaugo gandais, esą jam sušlubavo sveikata, jis net galimai dėl širdies veiklos sutrikimų pateko į medikų rankas.

„Meras antradienį turėjo nedarbingumą dėl įprastos reguliariai atliekamos sveikatos profilaktikos“, – teigė Kauno miesto mero patarėjas ryšiams su visuomene Tomas Jarusevičius.

V. Matijošaitis nedarbingumą turėjo ir prieš mėnesį – lapkričio 8 ir 9 d., abiem atvejais jam buvo tikrinama sveikata.

T. Jarusevičius LRT.lt portaui teigė, jog nedarbingumą V. Matijošaitis turėtų turėti tik vieną dieną. Kitaip tariant, trečiadienį jis jau turėtų pasirodyti darbe.

2016 metais V. Matijošaičiui Kauno Klinikose buvo atlikta širdies operacija. Jį operavo Kardiologijos klinikų vadovas prof. Rimantas Benetis su komanda.

Po operacijos Kauno meras atsisakė žalingo įpročio – metė rūkyti.

V. Matijošaitis prieš kelias dienas išplatintame pranešime žiniasklaidai paskelbė dalyvausiantis 2023 m. merų rinkimuose ir sieks trečią kartą vadovauti Kaunui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)