„Esu labai dėkingas Laisvės partijai už parodytą pasitikėjimą manimi. Žinau, jog laisvės ir proveržio Kaunui nelinkintys jau žada pergalę dabartiniam merui, bet esu tikras, kad mesiu jam rimtą iššūkį. Nes čia gyvena daug žmonių, kurie mėgsta keliauti ir yra matę, kaip atrodo iš tiesų gyvas, modernus, atviras miestas. Jie nusipelnė, kad toks būtų ir Kaunas“, – pranešime cituojamas M. Bertulis.

Kauno miesto savivaldybėje bei žurnalistu dirbęs M. Bertulis yra sukūręs pramoginį ir edukacinį turinį transliuojančią interneto televiziją „Kitokie pasikalbėjimai“.

Atviruose pirminiuose rinkimuose tapti Laisvės partijos kandidatu į Kauno mero postą dalyvavo ir Kaune išrinktas Seimo narys Marius Matijošaitis.

Savo kandidatus į Kauno merus jau yra paskelbė konservatoriai – Seimo kultūros komiteto pirmininką Vytautą Juozapaitį, demokratai – Kauno miesto skyriaus pirmininką Gintautą Labanauską, „valstiečiai“ – parlamentarą, buvusį sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)