Bijo branduolinio išpuolio

Ukrainoje viešėję Seimo nariai L. Kasčiūnas, Paulius Saudargas ir Justinas Urbanavičius iš jos išvyko prieš vadinamąjį kruvinąjį pirmadienį, kai Rusija raketomis atakavo net aštuonis Ukrainos regionus, tarp jų – ir Kijevą. Parlamentarai teigė, kad dar prieš išpuolį Ukrainoje tvyrojo nerimas, jog netrukus Rusija suduos galingą smūgį.

„Tokios nuotaikos buvo po Krymo tilto atakos savaitgalį. Viena vertus, ukrainiečiai rodo nuotraukas, džiaugiasi, tai yra jų dar vienas pergalės fronte aspektas, bet iš kitos pusės – ta negera nuojauta, kad be atsako neliks, kad turi kažkas įvykti. Ir įvyko. Tai dar vienas Rusijos kaip teroristinės valstybės įrodymas. Juk jau pačioje Rusijoje retorika keičiasi, jau niekas nebeslepia, kad civiliniai objektai bombarduojami – infrastruktūra, tiltai, nebeslepiama, kad kovojama su kita valstybe visomis priemonėmis. Tai yra terorizmo aktas“, – įvertino P. Saudargas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)