„Šiandien viename iš naujienų portalų pasirodė straipsnis futbolo tematika, pavadintas „Voratinklis“. Jame, be kita ko, straipsnio autoriaus esu siejamas su pil. Arūnu Pukeliu.

Reaguodamas į tai, noriu kategoriškai pasakyti, kad tokio pobūdžio paskleistą informaciją vertinu kaip VISIŠKAI tikrovės neatitinkančią. Pabrėžiu, kad niekada su minėtu asmeniu nesu susitikęs, bendravęs, kitaip kontaktavęs, ar per trečius asmenis sprendęs kažkokius jo asmeninius reikalus. Tokių faktų niekada nebuvo ir nėra.

Nepaisant išplatintos klaidingos informacijos esu pasirengęs straipsnio autoriui patogiu laiku ir jam patogioje vietoje susitikti ir aptarti šią ir kitą minimą informaciją, atsakyti į galimus klausimus“, - viešai Lietuvos policijos išplatintame pranešime teigė generalinis komisaras Renatas Požėla.

Delfi.lt primena, kad tą pačią dieną, šeštadienį, buvo išpublikuotas S. Malinausko tekstas, kurį galite perskaityti ČIA. Jame S. Malinauskas kėlė klausimą, kokie ryšiai praeityje siejo R. Požėlą ir A. Pukelį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)