Praėjusią savaitę iš šešėlinės vyriausybės tyliai pasitraukė susisiekimo ministras Arvydas Vaitkus, ketinantis siekti Klaipėdos mero posto. Jo pareigas perėmė parlamentaras Juozas Varžgalys, jis prieš patekdamas į Seimą ėjo Ukmergės autobusų parko direktoriaus pavaduotojo pareigas.

„Valstiečių“ gretas palikus Seimo nariui Kęstučiui Mažeikai ilgiau nei pusmetį neužimta buvo šešėlinio žemės ūkio ministro kėdė. Prieš kelias dienas R. Karbauskis pranešė šį postą paskyręs buvusiam parlamentarui ūkininkui Andriejui Stančikui. Tačiau „valstiečių“ vadovui kol kas nepavyksta rasti žmogaus, kuris jo vadovaujamoje šešėlinėje vyriausybėje pakeistų iš partijos pasitraukusią Agnę Širinskienę.

„Matyt, taip susiklostė, kad kai kurių sričių specialistų partijai trūksta arba ji negali iš karto rasti neužsiėmusių žmonių. Bet tai dažniausiai laikina, vis tiek jų atsiranda. Tikrai nėra taip, kad yra nepakeičiamų žmonių. Ateis laikas, atsiras pretendentas ir į A. Širinskienės vietą“, – sakė šešėlinės vyriausybės vicepremjeras Aurelijus Veryga.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)