„Jei mongolai įsiverš į Taivaną, mes atkeršysime – sunaikinsime mažą mongolų kaimelį, vadinamą „Maskva“. Lietuvos Didžioji Kunigaikštystė palaiko Taivaną!“ – šis ironiškas parlamentaro M. Maldeikio įrašas anglų kalba socialiniame tinkle „Twitter“ buvo parodytas Rusijos propagandinės televizijos kanaluose ir sulaukė paties V. Solovjovo pykčio protrūkio.

Kremliaus ruporu vadinamas propagandinių televizijos laidų vedėjas grasino pagrobti M. Maldeikį, jį atgabenti į Rusiją, kur šis būtų teisiamas.


„Kaip amerikiečiai visame pasaulyje ima ir grobia žmones, kuriuos laiko pažeidusius įstatymus, taip ir mes turime kelti baudžiamąsias bylas būtent tokio tipo žmonėms.

Kad jie suprastų, jog būdami Kinijoje, Indijoje, Brazilijoje, Pietų Afrikoje, Serbijoje pagal Rusijos teismo išduotą orderį gali būti sulaikyti ir nugabenti į Rusiją. O ten privalės stoti prieš Rusijos teismą“, – tulžį liejo V. Solovjovas.

Jis taip pat piktinosi, jog Baltijos šalys elgiasi „chamiškai“, ir grasino, kad Baltarusija gali „pralaužti“ sausumos koridorių iki Kaliningrado srities.

Šį vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Facebook“ paviešinęs parlamentaras M. Maldeikis neslėpė nuostabos, kad Kremliaus propagandistas taip skausmingai reaguoja į elementarų sarkazmą ir nesuvokia, kad yra subtiliai trolinamas.

Matas Maldeikis

Europos Sąjunga išleidžia dešimtis milijonų „kovai su propaganda“, kurios niekas nežiūri ir kuri yra apie nieką.

Su fašistais reikia kovoti jų metodais, parodant jų peršamos pasaulėžiūros absurdiškumą ir kliedesius. Vergo mentalitetas tokiu atveju išsilydo, nesupranta, kad iš jo tiesiog tyčiojasi jo paties metodais. Kaip išsilydo Solovjovo protas, kai trolinu fašistuojančius rusus ir kinus. Dabar jau vaikis man grasina.

Pastebėkit, kad taip pat kaip Solovjovas pas mus reagavo ir keli Seimo vergo mentaliteto savininkai. Išsiduoda, vergai pažemintieji. Nieko nėra grėsmingiau Šaliai, kaip vergas Seimo narys“, – rašė M. Maldeikis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)