„Aš planuočiau, bet kažkaip čia labai atrodo iš viešų diskusijų kartais, kad Vyriausybės nariai neturi moralinės teisės išeiti atostogų. Su tuo aš nesutikčiau“, – ketvirtadienį LRT radijui teigė premjerė.

„Praėjusiais metais man nepavyko, kadangi planuotu metu kaip tik prasidėjo intensyvi migracijos krizė. Šįmet galvoju savaitėlę rugpjūčio mėnesį galbūt ištrūkti į pajūrį. Bet vėlgi, aš žinau, kad žmogus planuoja, Dievas juokiasi. Tai pagal tai tikiuosi, bet pamatysime“, – pridūrė ji.

ELTA primena, kad viešojoje erdvėje užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis buvo sukritikuotas, nes išėjo atostogų Lietuvoje tvyrant įtampai dėl Kaliningrado tranzito. Liepos pradžioje atostogų išėjo ir susisiekimo ministras Marius Skuodis, o nuo rugpjūčio 1 d.

atostogas yra suplanavęs ir krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas
Reaguodama į ministrų atostogas Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos narė Asta Kubilienė registravo Vyriausybės įstatymo pataisą, kuria siūloma nustatyti, kad Vyriausybės nariams nebūtų suteikiamos kasmetinės atostogos, jeigu valstybėje yra paskelbta karo arba nepaprastoji padėtis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)