„Įmonė tai nėra dėžutė, lagaminas, su kuriuo tu atvažiavai. Tu ten esi įdarbinęs daug žmonių, ir šiuo metu vyksta paieškos, kas įsigis tą įmonę, ir, ar uždarinėti, ar neuždarinėti. Yra įsiskolinimai bankams ir taip toliau. Ten daug procesų, bet visa tai valdo audito kompanija „Ernst and Young“ ir mano sūnus. Esu šiek tiek atitolęs, geriau būtų klausimą tiesiai jiems užduoti“, – sakė V. Matijošaitis.

Kaip jau skelbta, vasarį prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą ir Lietuvos bei kitų Vakarų šalių verslams masiškai traukiantis iš Rusijos, „Vičiūnų grupė“ pranešė stabdanti gamybą fabrike Tilžėje.

Vėliau sulaukusi kritikos patikslino, jog gamybą tęs, kol turės žaliavų, ir per kelis mėnesius parduos verslą. Jos produkcija iki šiol parduodama Rusijoje ir kitose Rytų rinkose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)