„Nedrąsiai tikiuosi, jog pavyks bent savaitę gauti tokių atostogų, per kurias išvykčiau iš Vilniaus. Bet labai tvirtai kol kas neplanuoju, tai datų ir vietų pasakyti negaliu“, – BNS perduotame komentare sakė I. Šimonytė.

Kaip rašoma ministrės pirmininkės patvirtintame potvarkyje, pirmas vasaros atostogų išeis užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis – poilsį jis pradės birželio 30 dieną, o atgal į darbą sugrįš liepos 11-ąją.

Jis taip pat ketina ilsėtis savaitę liepos pabaigoje ir savaitę rugpjūčio viduryje.

Susisiekimo ministras Marius Skuodis liepą ilsėsis nuo Mindauginių iki mėnesio vidurio, taip pat kelias dienas liepos pabaigoje.

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė poilsiaus nuo liepos 13-osios iki mėnesio pabaigos. Tuo pačiu metu atostogaus ir vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė. Ji dar poilsiaus savaitę rugpjūčio pradžioje.

Liepos 18-ąją atostogų patrauks dar trys Vyriausybės nariai – švietimo, mokslo ir sporto ministrė Jurgita Šiugždinienė, teisingumo ministrė Ewelina Dobrowolska ir energetikos ministras Dainius Kreivys.

E. Dobrowolska ilsėsis savaitę, J. Šiugždinienė – dvi, o D. Kreivys – tris savaites.

Teisingumo ministrė dar dvi savaites poilsiaus rugpjūčio pabaigoje, o švietimo ministrė – savaitę rugsėjo pradžioje.

Rugpjūčio 1-ąją dviem savaitėms atostogų išeis kultūros ministras Simonas Kairys, o tą pačią dieną trims savaitėms – finansų ministrė Gintarė Skaistė ir krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas.

Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė dviem atostogų savaitėms išeis rugpjūčio 4-ąją. Tuo metu aplinkos ministras Simonas Gentvilas trijų savaičių poilsį pradės rugpjūčio 8-ąją.

Rugpjūtį atostogaus ir sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys – jis ilsėsis nuo mėnesio vidurio ir į darbą grįš rugsėjo 2-ąją.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją