„Sakydamas, kad kitoje Atlanto vandenyno pusėje ekonominis dangus šiek tiek niaukiasi, norėčiau, kad perdėm optimistinių lūkesčių mes neturėtume. Nes, kas ateis iš kitos Atlanto vandenyno pusės, tai – tikrai ne pinigų bangos, kas būdavo anksčiau, bet žymiai nemalonesnės bangos“, – teigė Ž. Mauricas.

Savo ruožtu europarlamentaras Andrius Kubilius pastebėjo, kad lietuviai yra labiau užsigrūdinę visokiems sunkumams negu senosios Europos gyventojai.

„Skirtingai nuo kitų europiečių, kurie yra labiau pripratę prie gražaus, gero gyvenimo, ilgalaikio ir stabilaus komforto, lietuviai per šituos trisdešimt metų yra įpratę prie to, kad gali ateiti įvairūs ekonominiai, finansiniai išmėginimai – vienokia ar kitokia krizė, dabar vėl – kažkokie signalai, keliantys nerimą. Lietuviams tuos pokyčius gal yra lengviau atlaikyti negu senosios Europos žmonėms, kuriems net ir labai maži pokyčiai sukelia labai daug nerimo“, – sakė A. Kubilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)