„Putinas gali norėti visko. Prisimename šių metų vasario pabaigos įvykius, kai jis per tris dienas bandė užimti Kijevą ir visiškai kontroliuoti mūsų valstybę.

Iš tikrųjų jau tris mėnesius vyksta aktyvūs karo veiksmai, ir nėra jokių perspektyvų, kad Ukraina žlugs. Per tas 104 dienas Putino generolai ne kartą buvo priversti koreguoti savo pirminius planus.

Šiuo metu vyksta aktyvios kovos dėl galimybės Rusijos okupacinei kariuomenei pasiekti Luhansko srities administracines ribas. Kaip jiems sekasi atlikti šią užduotį? Tai gana dviprasmiškas klausimas. Viena vertus, 95 proc. Luhansko srities kontroliuoja okupacinė kariuomenė, kita vertus, matau, kokias pajėgas ir priemones Rusijos kariuomenė metė, kad perimtų Severodonecko kontrolę. Ir kol kas jie nebuvo labai sėkmingi“, – teigia V. Selezniovas.

Komentuodamas situaciją, jog karo Ukrainoje metu žūsta itin daug Rusijos generolų, V. Selezniovas atskleidė iki šiol plačiai neviešintą informaciją apie padėtį Rusijos kariuomenėje. Pasirodo, jog generolai į frontą siunčiami toli gražu ne tik tam, kad savo buvimu pakeltų karių kovinę dvasią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)