Su orlaivių priežiūros ir remonto bendrove „Jet Maintenance Solutions“ teismuose besiaiškinantis architektas Rokas Mazuronis Delfi pasakojo, kad ši istorija prasidėjo prieš kelerius metus, kai „Avia Solutions Group“ dukterinė įmonė nusprendė išsikraustyti iš patalpų, kurias nuomojosi iš jo vadovaujamos mažosios bendrijos „Projektų koordinavimo centras“.

R. Mazuronio teigimu, kaip tik tuo metu, kai buvo baiginėjamos Dariaus ir Girėno gatvėje esančio „Avia Solutions Group“ biurų pastato statybos, jis iš savo nuomininkų sulaukė skambučio.

„Skambino kažkoks darbų vadovas ir mus informavo, kad išsikrausto ir išsiveža šviestuvus, stalą. Nes ką tik savo pastatą baigė statyti ir jiems reikia visokių dalykų“, – prisiminė jis.

Pasak architekto, išsivežti daiktai nuomininkams nepriklausė – jo vadovaujama mažoji bendrija juos įsigijo kartu su patalpomis.

Pašnekovas prisiminė, kad tuomet nuomininkai jam pareiškė, kad daiktų negrąžins, nes jie priklauso jų antrinei įmonei – „KlasJet“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)