Pokalbyje su S. Pugačiovu žurnalistas S. Gordonas minėjo kelis galimus scenarijus: tai ir V. Putino savižudybė, ėjimas va bank įsakant panaudoti branduolinį ginklą. Pasak V. Putiną asmeniškai gerai pažinojusio S. Pugačiovo, Rusijos diktatoriaus laukia liūdnas likimas, o pirmieji vyksiančių pokyčių požymiai – akivaizdūs.

„Jis tikrai nenusišaus. Neturi jis nei garbės, nei sąžinės, jis ne karininkas. Bandys susitarti, siųs savo pasiuntinius. Esmė ta, kad pasaulis, kurį matome mes, visiškai skiriasi nuo to pasaulio, kokį mato V. Putinas. Jis dar nesuvokia, į kokią padėtį pateko“, – sakė S. Pugačiovas.

V. Putinui į valdžią ateiti padėjęs, jo aplinką iš vidaus pažįstantis buvęs oligarchas ir artimas Rusijos vadovo bičiulis atskleidė, kas vyksta iš tiesų.

„Per 20 metų jis savo aplinką išdresiravo taip, kad prezidento kabinete kalbama tiktai tai, ką jis nori girdėti. Jeigu sakoma „taip“, iš tiesų reiškia „ne“. Todėl jis nėra pajėgus suvokti tragedijos masto. Ne Ukrainos ir Rusijos, bet savo asmeninės tragedijos. Jis nesuvokia, kad „Putino Rusijos“ daugiau nebėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)