L. Jonavičius dirbs užsienio reikalų ministro patarėju Rusijos ir Rytų partnerystės politikos klausimais.

„Laurynas Jonavičius turi ilgametę Rusijos bei visos Rytų Europos analitiko patirtį, tai vienas geriausių šios srities ekspertų Lietuvoje ir ne tik. Jo gilus išmanymas bei žinios apie šį regioną šiandien aktualios kaip niekada anksčiau“, − sakė užsienio reikalų ministras G. Landsbergis.

„Tikiuosi, kad akademinės ir analitinės įžvalgos bei patirtis, tyrinėjant regione vykstančius procesus, duos pridėtinės vertės ir sprendžiant praktinius Lietuvos užsienio politikos iššūkius“, – sakė L. Jonavičius.

L. Jonavičius dirbo Prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėju užsienio politikos klausimais 2009 – 2014 metais, buvo asocijuotasis tyrėjas Europos tarptautinių santykių taryboje (ang. European Council on Foreign Relations), nuo 2009 metų dėsto Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)