Kuršių nerijos nacionalinis parkas, Preila, kopos, pušynas, gaivus pajūrio vėjas – būtent tokiais privalumais galės mėgautis naujame statinyje būstus įsigiję arba dar tik įsigysiantys žmonės.

Nidos – Smiltynės pl. 27 išdygęs pastatas išskirtinis tuo, kad jis yra prie pat jūros. O tai Lietuvos pajūrio kurortuose nėra toks dažnas atvejis. Ši detalė pastatui suteikia išskirtinę vertę.

Kaip nurodyta Registrų centro Nekilnojamojo turto registre, žemės sklypo plotas – 0.0813 ha, jo naudojimo būdas – rekreacinės teritorijos.

Šiame sklype visai neseniai išdygo ištaigingas poilsio pastatas. Pagrindinė daikto naudojimo paskirtis, kaip nurodoma Registrų centre, – poilsio.

Tiesa, tai nėra visiškai nauja statyba. Oficialiai tai rekonstrukcija, kurios pradžia – 2016 m. Tačiau prieš tai buvęs statinys nė iš tolo neprimena to, kas išdygo dabar. Anksčiau tai nebuvo gyvenimui ar žmonių poilsiui pritaikyta vieta. Tai buvo vietinių verslininkų sandėlis.

Taigi pagal išduotą leidimą sandėlis turėjo tapti žmonių poilsiui skirtu pastatu. Tačiau panašu, kad jis galėjo virsti ir į daugiabutį. Toks įspūdis susidaro žvelgiant į internetiniuose skelbimų portaluose patalpintus skelbimus, kuriuose siūloma įsigyti butų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)