„Pasiskolindamas tuos pinigus, aš, kaip politikas, padariau lemtingą klaidą savo politinėje karjeroje. Lemtingą klaidą“, – Delfi TV laidoje „Iš esmės“ sakė Eligijus Masiulis. E. Masiulis taip pat papasakojo, kodėl pirmus keturis mėnesius tylėjo apie paskolos faktą bei tai, kaip jo gyvenimas pasikeitė per šešerius metus.

„Spaudimas, kuris buvo ir tebėra visus tuos šešerius metus, yra labai didžiulis ir aš tikėjausi, kad sprendimas bus palankus man ir kitiems kaltinamiesiems, bet žmogus visada gyvenime turi būti pasiruošęs įvairiausioms situacijoms“, – laidoje „Iš esmės“ kalbėjo E. Masiulis.

Anot jo, didžiausią nerimą kėlė tai, ar teisėjai sugebės atsiriboti nuo visuomenės spaudimo.

„ Atsakingų pareigūnų nuomonės buvo iš anksto pareikštos: nėra čia ką svarstyti – Masiulis turi būti kalėjime. Kai yra sudaryta tokia didelė opinija visuomeninė, man buvo vienintelis nerimas, ar teisėjai sugebės atsispirti šiai didelei visuomeninei opinijai ir išnagrinėti bylą taip, kaip reikalauja įstatymas, pagal pateiktus įkalčius ir jų vidinius įsitikinimus“, – sako pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)