Socialiniame tinkle „Facebook“ į žmones kreipėsi dviejų žuvusių seserų brolio širdies draugė Marija.

„Šis nuostabus savaitgalis ir gimtadienių šventimas su šeima pavirto mums į tikrą pragarą. Nebėra mūsų mergaičių. Širdys plyšta, skausmui apibūdinti neberandu žodžių. Gyvenimas niekada nebebus toks, koks buvo. Niekas negrąžins mums šių nuostabių, gyventi troškusių žmonių, tačiau finansinė parama padėtų tėveliams atsitiesti greičiau“, - savo paskyroje pirmadienį rašė Marija.

Delfi primena, jog sekmadienį Vilniuje, O. Milašiaus g. įvykusios baisios avarijos metu žuvo trys iš keturių jaunų žmonių, važiavusių automobiliu BMW. Gyva liko viena mergina (g. 2001 m.), ji buvo paguldyta į ligoninę kritinės būklės.

Pirmadienį, apie 16 val., policija informavo, kad medikams nepavyko išgelbėti merginos gyvybės – ji ligoninėje mirė. Medikai pareigūnus informavo, kad merginai konstatuota smegenų mirtis.

Automobiliu važiavo du vaikinai (g. 2003 ir 2002 m.) bei dvi sesės (g. 2003 ir 2001 m.). Manoma, kad jie šventė vienos iš merginų gimtadienį. Ar vairuotojas (g. 2003 m.) buvo blaivus, dar neaišku. Paimta žuvusio vairuotojo kraujo ekspertizei, tačiau atsakymo pirmadienį dar nebuvo.

O. Milašiaus gatve Žirmūnų link važiavęs „BMW 320TD“ prieš Valakampių tiltą staiga kirto skiriamąją juostą, sulaužė pėstiesiems skirtą tvorelę ir išlėkė į priešpriešinio eismo juostą (tuo metu lijo, o BMW padangos, pasak pareigūnų, smarkiai nudilusios). Ten nesmarkiai kliudė automobilį „Audi“ ir susidūrė su „Toyota Avensis“ (pastarojo vairuotojas, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)