A. Pocius, paklaustas apie tai, ką dar Rusija gali paruošti kovoje su Ukraina, tikina, kad toli gražu nenuvertintų to, kas dar gali būti atsiųsta iš Rusijos. Pašnekovo teigimu, lemiamose Rusijai vietose ji gali panaudoti savo geriausią ginkluotę ir pajėgas.

„Manyčiau, kad tikrai nereikėtų nuvertinti Rusijos. Tai, kas dabar gali įvykti, aš vertinčiau atsargiau ir taip, iš dalies gali būti, kad kai kuriose kryptyse bus silpniau parengti vienetai, bet kur bus jų strateginis, galutinis tikslas, kur Rusija turės žūtbūt pasiekti savo tikslus, jie gali panaudoti ir savo pačią geriausią ginkluotę ir sukaups tam tikras pajėgas, kurios sėkmingai tęs savo puolimus, todėl Ukrainai iš Vakarų reikalinga naujausia ginkluotė, kad galėtų juos atremti. Taigi nenuvertinčiau to, kas gali būti atsiųsta iš Rusijos pusės“, – sako A. Pocius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės