Kovo 21 d. Baltijos šalių oro erdvę saugantys NATO naikintuvai atpažino orlaivį IL-20, skridusį tarptautine oro erdve iš Rusijos žemyninės dalies į Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšį su Regioniniu skrydžių valdymo centru (RSVC) palaikė.

Kovo 22 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino orlaivį IL-20, skridusį iš Kaliningrado srities į tarptautinę oro erdvę virš Baltijos jūros ir atgal į Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšio su RSVC nepalaikė.

Tą pačią dieną NATO oro policijos naikintuvai atpažino Rusijos orlaivį IL-20, skridusį iš Kaliningrado srities į tarptautinę oro erdvę virš Baltijos jūros ir atgal į Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšio su RSVC nepalaikė.

Taip pat NATO naikintuvai atpažino orlaivį IL-20, skridusį iš Kaliningrado srities į tarptautinę oro erdvę virš Baltijos jūros ir atgal į Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšio su RSVC nepalaikė.

Kovo 24 d. NATO oro policijos naikintuvai atpažino orlaivį IL-20, skridusį iš Kaliningrado srities į tarptautinę oro erdvę virš Baltijos jūros ir atgal į Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšio su RSVC nepalaikė.

Tą pačią dieną NATO oro policijos naikintuvai atpažino orlaivį IL-76, skridusį tarptautine oro erdve iš Rusijos žemyninės dalies į Kaliningrado sritį. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšio su RSVC nepalaikė.

Kovo 25-ąją NATO naikintuvai atpažino orlaivį IL-20, skridusį tarptautine oro erdve iš Kaliningrado srities į Rusijos žemyninę dalį. Orlaivis skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, radijo ryšio su RSVC nepalaikė.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją