Jau anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad Rusijos vadovas V. Putinas slepiasi bunkeryje Uralo kalnuose. Tad į jo pasirodymą su stiuardesėmis pasižiūrėta per padidinamąjį stiklą, tiesiogine to žodžio prasme.

V. Putinas ranka perbraukia per mikrofoną, bet ranka neužkliūva ir pereina kiaurai. Internautai klausia – ar V. Putinas prie šio stalo nėra tiesiog įklijuotas?

Po to pradėjo internete plisti ir Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio atsakymas – baigęs kalba jis ranka pastumia mikrofoną. Taip tarsi parodydamas, kad priešingai nei V. Putinas, jis – tikras.

Jausmą, kad kažkas ne taip kelia ir tai, kad iki šiol V. Putinas buvo matomas nuo kitų sėdintis per kelis metrus, net nuo pačių artimiausių. Kaip gynybos ministro Sergejaus Šoigu. Matomas, kad V. Putinas taip bijo koronaviruso.

Bet gali būti, kad Rusijos prezidentas stiuardesių nebijo, nes jos ką tik pasidariusios testus. O vaizdo įrašą keliant į internetą, kokybė suspaudžiama, todėl ranka ir eina kiaurai mikrofoną.

Šiuo metu internetas pilnas dezinformacijos, todėl į viską reikia žiūrėti atsargiai.

Ukrainos slaptosios tarnybos įspėja, kad Rusija platins melagienas, neva V. Zelenskis pabėgo. Dėl to Ukrainos vadovas jau ne kartą demonstratyviai nusifilmavo Vyriausybės kvartale Kijeve.

O į pastaruosius Kremliaus kaltinimus, kad neva, jis jau Lenkijoje, V. Zelenskis atsakė vaizdo įrašu iš savo darbo kabineto.

„Niekas niekur nebėga, mes dirbame. Mums patinka bėgioti, bet dabar nėra laikas kardio pratimams, mes dirbame“, – vaizdo įraše sakė V. Zelenskis.

Visą LNK reportažą žiūrėkite čia: