„Arba Europa išmoks gyventi be Rusijos, arba ilgai negyvens.

Nusibaigs bendroje kloakoje. Tokia Putino doktrina, jo svajonių „Eurazija“, – feisbuke sekmadienį rašė politikas.

„Sanguliavimas su išsigimėliu už pinigus -- tam yra tiesioginis tikslus pavadinimas. Profesija be laimės. O pinigai, kurių anas kartais turi -- iš visur prisiplėšti ir prisivogti.

Nekvepia? Deja, tų tironų pinigai kvepia sudegusiu ir užnuodytu krauju. Todėl klausimas paprastas: ar nori gyventi Europa? Ar nori Lietuva, Vokietija? Ar nori dar gyventi ši civilizacija? Ar nori tas pamišęs godulio, keršto, nemeilės ir baimės pasaulis dar pagyventi?“, – tęsė profesorius.

V. Landsbergis akcentavo, kad izoliaciją pasirinko pati Rusija.

Vladimiras Putinas

„Pirmiausia, išmokime gyventi be Rusijos. Ji pati pasirinko. Tegul sau pūva kaip dinozauro stipena arba išgina iš vilties pasaulio, iš Gerosios Naujienos. Išginta, išspirta iš visur – tai jau vyksta, o pati pasirinko – laikinai besitampydama nebent Kinijos glėby, jei ši dar nevengs užkrato.

Vladimiras Putinas atliko kažkieno užduotį. Regis, nelabojo. Iššūkis paskutiniams rusams“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją