Apysmarkis vėjas pūs iš pietvakarių, vakarų, pajūryje suksis iš šiaurės vakarų. Vilniuje, Utenoje ir Šiauliuose temperatūra kils iki 1-3, Kaune, Panevėžyje ir Klaipėdoje iki 2-4 laipsnių šilumos.

Šeštadienio naktį ir toliau daugelyje rajonų kris nedideli krituliai, daugiausia pasnyguriuos. Atsiras pragiedrulių, temperatūra ims kristi sparčiau: rytiniame pakraštyje iki 5-7, Vidurio ir Vakarų Lietuvoje bus apie 3-5 laipsniai šalčio, šilčiausia išliks prie jūros – apie 0 laipsnių. Susiformuos plikledis. Šeštadienio dieną žymesnių kritulių nenumatoma, bus galima pasimėgauti saulės spinduliais. Tačiau ims stiprėti pietvakarių vėjas, jo gūsiai kai kur įsibėgės iki 15-17 m/s. Rytiniame pakraštyje oras sušils iki 0-2, kitur iki 3-4 laipsnių šilumos.

Sekmadienį debesuotumas ims didėti, bet gausesnių kritulių kol kas nenumatoma. Naktį vėl kelius ir šaligatvius kai kur slidins plikledis. Temperatūra kris iki 1-6 laipsnių šalčio, žvarbiausia bus Ignalinos ir Utenos apylinkėse, dieną šiose vietovėse išliks apie 0, o kitur įsivyraus 2-3 laipsnių šiluma. Visą parą pietvakarių, vakarų vėjas pūs 8-13 m/s.

Pirmadienį iš vakarų po truputį artinsis ciklono debesys, bet kritulių dar klius menkai, tik vietomis, didesnė tikimybė šiaurės vakariniuose rajonuose. Kartu ims plūsti ir šiluma, vietomis gali susiformuoti rūkas. Naktį silpnai neigiama temperatūra numatoma tik kai kur rytiniuose ir pietiniuose rajonuose, o kitur bus 0-1, pajūryje 2-3 laipsniai šilumos. Dieną termometrai rodys 2-6 laipsnius šilumos.

Antradienio naktį laikysis labai šilti orai, temperatūra pažemės tik iki 0-5 laipsnių šilumos. Palynos nebent tik vietomis. Dieną žemo slėgio sūkurys kritulių debesų atsiųs gerokai daugiau, vyraus lietus.

Be to ims stiprėti pietvakarių, pietų vėjas, vakariniuose rajonuose vietomis gūsiai sieks 15-20 m/s. Nepaisant drėgmės ir vėjo, palepins 3-7 laipsnių šiluma.