„19:45 val. prie testavimo punkto Kaune eilė iki sodų, už Kleboniškio miško. Čia tragedija, baisu. Tai tegu valstybė duoda tiems punktams uždirbti kur prie parduotuvių stovi tušti. Paskambinus į 1808 net nežino iki kelių punktas dirba, tai kaip jie ten registruoja tada?

Esmė ta, kad žmonės atvažiuoja su taksi ar pavėžėjais ir reikia tiek laukti, jokios tvarkos, atvažiuoja žmogus su nelaime ir dar po to reik susimokėti už tokį laukimą papildomai. Nekalbu, kad gali užkrėsti ir tas taksistas per tiek laiko…“, – piktinosi kaunietis.

Kaip rašė kita skaitytoja, naktinės eiles prie punkto ji mato jau ne pirmą kartą.

„Dabar yra 19:55 val. ir kiekvieną dieną, nesvarbu kada važiuosi, 3-6km eilės“, – jau kasdienybe tapusia situacija dalinosi moteris.

Primename, kad Vyriausybė trečiadienį posėdyje spręs dėl galimybių paso atsisakymo, privalomojo testavimo pokyčių.

Apie tai, kad Ministrų kabinetas turėtų panaikinti galimybių pasą, praėjusią savaitę pranešė premjerė Ingrida Šimonytė. Šiam sprendimui pirmadienį pritarė ir Vyriausybės nepriklausomų ekspertų taryba.

Pernai gegužę Vyriausybė patvirtino galimybių pasą asmenims, turintiems imunitetą ar neigiamą koronaviruso testo rezultatą. Šiuo metu jis suteikia galimybę lankytis didesniuose prekybos centruose, laisvalaikio, pramogų, maitinimo, paslaugų įstaigose, renginiuose.