„Minia ir vėl stovėtų prie televizijos bokšto gindama savo valstybę.„Jedinstvo“ siautėtų FB grupėse „Atkuriamasis Seimas išdavikai“, „Mus nori parduoti JAV kolonistams“, „Lietuva be SSRS – Lietuva be ateities“, – feisbuke rašė S. Malinauskas.

Pasak jo, atsirastų ekspertų, kurie imtų aiškinti, kad trispalvė yra masonų vėliava.

„Kremliaus troliai kiekvienoje didesnėje FB paskyroje komentuotų, kad Vytautas Landsbergis yra tautos išdavikas ir turi atsistatydinti. Lietuvos miestuose iškiltų lauko reklama „LIETUVA BE SOVIETŲ SĄJUNGOS YRA NIEKAS. Po dviejų stiklinių degtinės patriotu tapęs Andrius“.
Vietiniai ragelskiai ir celofanai laidai „Vremia“ pasakotų, kaip Lietuvoje valdžią užgrobė saujelė perversmininkų, kurių planas nuvesti valstybę į supuvusią Europos Sąjungą ir pristatyti šalyje NATO bazių“, – rašė S. Malinauskas.

Tauta vis tiek nugalėtų

Jis spėja, kad Kremlius visais kanalais transliuotų apie pasaulinį sąmokslą sunaikinti SSRS ir jos žemes paversti dykuma. Vyresni žmonės pietryčių Lietuvoje tuo tikėtų.

„Kol tauta stovėtų prieš tankus, bachūrai su švinine sąžine gabentų kontrabandą, vežtų žmones į miškus, reketuotų verslininkus, degintų ir naudotųsi proga, kad teisėsaugos institucijos nusilpusios, o visos valstybės jėgos mestos kovai su išorės priešu“, – rašė S. Malinauskas.

Tačiau, ko nuomone, tauta vis tiek nugalėtų kovoje už laisvę.

„O anksčiau minėtų FB grupių aktyvas jau po kelių metų su trispalvėmis ir vyčiais rinktųsi kartu pašūkauti: „Ne už tokią Lietuvą kovojom!“

Man nepatinka daug dalykų, kurie vyksta aplinkui, kurie mane labai tiesiogiai paliečia, prisidedu prie pokyčių, kiek tik galiu, bet būtent už tai kovojo mūsų tėvai ir seneliai. Už laisvą valstybę, kuri keičiasi, stiprėja, daro savo klaidas. Aš esu dėkingas tai daugumai, kurie atstovėjo. Tikiu, kad atstovėtume ir vėl!“, – teigė S. Malinauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)