Taip buvo ir ketvirtadienį, antradienį, pirmadienį bei sekmadienį. Trečiadienį į Lietuvą VSAT pareigūnai neįleido 13 migrantų, šeštadienį apgręžti 3 tokie asmenys.

Į Lietuvą dėl humanitarinių priežasčių įleistų užsieniečių penktadienį nebuvo.

Nuo rugpjūčio pradžios, kai pasieniečiai įgijo teisę neįsileisti draudžiamose vietose iš Baltarusijos einančių migrantų, jų į Lietuvą nepateko 8122 (vidurnakčio iš penktadienio į šeštadienį duomenys).

Tarnybinių ginklų profesionaliai migrantų krizės metu veikiantiems Lietuvos pasieniečiams ir jiems talkinantiems kariams praėjusią parą pasienyje panaudoti neteko. Sienos kontrolė Lietuvos pusėje tebevykdoma sustiprintu režimu.

Penktadienį Latvijos pasieniečiai neįsileido 28 iš Baltarusijos bandžiusių patekti neteisėtų migrantų. Ketvirtadienį apgręžti 63 tokie užsieniečiai, trečiadienį – 42, antradienį – 33, pirmadienį – 55, sekmadienį – 36, šeštadienį – 80.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)