Po Delfi.lt paviešintos skandalingos istorijos apie kalinių prižiūrėtoją, kuri su nuteistuoju internetu užsiiminėjo seksu, aiškėja daugiau ne ką mažiau skandalingų faktų ir apie kitą pataisos namuose dirbusią pareigūnę, kuri taip pat buvo užmezgusi romaną su dar su vienu nuteistuoju. Neįtikėtina, bet pareigūnėkaip įmanydama bandė sugundyti kalinį – užfiksuota, jog ji šiam buvo nusiuntusi net apie 150 savo nuotraukų. Pačių intymiausių nuotraukų.

Ne ką mažiau jų gavo ir pati pareigūnė – už grotų laisvės atėmimo bausmę atliekantis nuteistasis nė nebandė atsilikti nuo savo „draugės“.

Tai buvo itin karšta aistra, bet su nelaiminga pabaiga – neteisėta kalinių prižiūrojos veikla susidomėjo Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai. Atlikę kratą savo kolegės namuose jie rado ne tik svarbių įkalčių, patvirtinančių netarnybinius pareigūnės santykius su nuteistuoju, bet ir neteisėtai laikomas 100 dopingo tablečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)