„Kažkiek diskutavome, bet priežasčių, kodėl ji traukiasi, kad būtų nuoširdžiai pasakyta, (nebuvo). Ministras ją visada palaikė. Jis ją pats pasikvietė iš pavaduotojų į viceministrės postą. Priežastys yra neaiškios“, – sakė Seimo Sveikatos reikalų komiteto narė iš valstiečių-žaliųjų frakcijos Rimantė Šalaševičiūtė.

Politikė teigė girdėjusi, kad jai gali būti siūlomas jau ne karta nuskambėjęs europinis  postas.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys Sveikatos reikalų komitete Linas Slušnys neigė sąmokslo teorijas esą Ž. Simonaitytę kažkas išėdė.
„Nieko ypatingo turbūt net nėra įvykę. Man atrodo, kad vieną kartą ji jau norėjo išeiti, bet, mano žiniomis, jos neišleido, prašė, kad ji liktų. Mano akimis, ten nėra įvykę jokios dramos. Tai yra žmogus, kuris pagaliau suvokė, kad ta įtampa, kuri tvyro ministerijoje ir tuose darbuose yra ne jai“, – sakė L. Slušnys.

Politikas girdėjo iš Ž. Simonaitytės, kad jai nebuvo lengva pakelti visą kontekstą, kuris buvo susijęs su sudėtingos situacijos valdymu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)