Skaitytoja Vytautė skundžiasi, kad keliaujant iš Vilniaus į Kauną tenka važiuoti neįprastai lėtai.

„Kol kas avarijos nėra, bet kad vietoje stovi visi. Nėra normalu autostrada važiuoti vos 40-50 km/h“, – rašo skaitytoja.

Kita skaitytoja perspėja, kad išvažiavimas iš Vilniaus Ukmergės link taip pat yra užgrūstas.

Skaitytoja Raminta, šiuo metu keliaujanti iš Vilniaus link pajūrio, pranešė, kad išvažiuojant iš Vilniaus miesto kamščiai prasideda dar gerokai prieš Gariūnų turgų.

Dėl besitęsiančio snygio sudėtingos eismo sąlygos – visoje Lietuvoje

Dėl besitęsiančio snygio, vietomis pereinančio į šlapdribą, šeštadienį po pietų sudėtingos eismo sąlygos – visoje Lietuvoje, įspėja kelininkai.

Jų teigimu, ypač sudėtingos sąlygos vakarų, šiaurės ir rytų regionuose.

Čia pagrindiniai keliai daug kur provėžoti, slidūs, vietomis padengti plonu puraus ar pažliugusio sniego sluoksniu.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje yra slidūs, provėžoti, vietomis padengti prispausto ar pažliugusio sniego sluoksniu.

Kelininkai slidžius ir apsnigtus kelių ruožus barsto ir valo, tačiau vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Oro temperatūra siekia nuo nulio iki penkių laipsnių šalčio, vakarų Lietuvoje – iki dviejų laipsnių šilumos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)