Per praėjusią Seimo kadenciją žemės ūkio viceministro postą užimti norėjęs ir skandalingomis nuotraukomis išgarsėjęs tuomečio Seimo nario Petro Čimbaro sūnus Modestas Čimbaras Vilniuje įkliuvo su narkotikais, o per apklausą pareigūnams prisipažino, kad kvaišalus vartojo jau keletą metų – ir tuomet, kai siekė įsitivirtinti politikos elite.

Neįtikėtina, bet to M. Čimbaras šiandien net nebando slėpti – per slaptą policijos operaciją naktiniame klube su bičiuliu moterų tualeto kabinoje užkluptas dabar jau buvusio Seimo nario sūnus atskleidė ne tik skandalingas savo gyvenimo detales, bet ir kaip į tai sureagavo per šią kadenciją į parlamentą neišrinktas jo tėvas. 

Ne ką mažiau skandalingos ir kitos šios istorijos detalės, jos baigtis ir vyrus moterų tualete užklupusių policijos pareigūnų pasakojimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)