Diena visoje šalyje bus apniukusi. Daugelyje rajonų iškris krituliai, ties rytiniu šalies pakraščiu – mišrūs, o tolstant į vakarus vyraus lietus. Sausesni išliks tik Tauragės, Telšių ir Klaipėdos regionai. Vietomis formuosis plikledis, silpna lijundra, kai kur tvyros rūkas. Vėjas pūs iš pietvakarių, vakarų, vidutinio stiprumo. Įdienojus oro temperatūra bus aukščiau nulio ir svyruos tarp 1-6 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį mūsų orus lems ciklono pietvakarinė dalis. Daug kur vyraus nedideli krituliai, daugiausiai lietus. Kai kur formuosis rūkas. Vėjas suksis iš vakarų, šiaurės vakarų, bus apymarkis. Nakties metu oro temperatūra išliks aukščiau nulio ir bus apie 0-4 laipsnius šilumos.

Sekmadienio dieną, rytuose esantis ciklonas keliaus į pietus ir kritulių tikimybė išliks dar didžiojoje šalies dalyje. Protarpiais pasnigs, iškris šlapdriba. Stiprės šiaurės vakarų vėjas, pūs 9-14 m/s, pajūryje gūsiai įsismagins iki 15-18 m/s. Aukščiausia dienos temperatūra sieks 1-6 laipsnius šilumos, vakare pradėjus šalti nukris svyruos apie 0 laipsnių.

Savaitės pradžioje sulauksime trumpų kritulių, daugiausiai vyraus nedidelis sniegas. Plūstelėjus šaltesniam orui temperatūra pamažu ims kristi ir dienomis bus apie 1-6 laipsnius šalčio.