„Jeigu nekyla jokios teisinės pasekmės, jeigu tai nėra tiesioginės sankcijos, tada tai yra reputacinė galima žala. Akivaizdu, kad tai buvo įvertinta, reputacinė žala yra padaryta ir aš manau, kad tai yra teisingas sprendimas“, – žurnalistams antradienį Seime sakė G. Landsbergis.

Iš Seimo salės išėjusi premjerė Ingrida Šimonytė žurnalistams tokio LTG pranešimo nekomentavo, pasakiusi, kad dar nespėjo su juo gerai susipažinti.

Bartuška trauksis iš pareigų

Antradienį vakare surengtoje spaudos konferencijoje „Lietuvos geležinkelių“ valdybos pirmininkas Kęstutis Šliužas teigė, kad bendrovės valdybos posėdžio metu buvo svarstomas vienas pagrindinis klausimas.

Mantas Bartuška

„Tikslinomės tam tikrą informaciją kartu su įmonės vadovu ir gilinomės į situaciją kiek mums reikėjo ir bendros diskusijos metu priėmėme sprendimą. Tai yra bendras valdybos ir vadovų sutarimas – siekiant deeskaluoti situaciją, minimizuoti esančias viešoje erdvėje reputacines rizikas, susijusias su įmone, visų suinteresuotų šalių labui ir verslo tęstinumui geriausias sprendimas būtų su vadovu sutarti dėl pereinamojo laikotarpio, kada vadovas galėtų pasitraukti iš užimamų pareigų, iki to laiko sukuriant labai aiškų, skaidrų ir efektyvų veiksmų planą, kaip bus valdoma toliau ši situacija tiek teisiniu santykiu su sutarties objektais atžvilgiu, tiek pačios įmonės atžvilgiu“, – sakė jis.

„Bendro susitarimo detalių dar neturiu visų, todėl nenorėčiau detaliai labai komentuoti. Vienas pagrindinių klausimų ką deriname, bet tai ne vienintelis klausimas kurį deriname su įmonės vadovu. Konkrečios datos šį vakarą dar negalėčiau pasakyti, būtinai informuosime, kai dėl datos sutarsime“, – paklaustas apie datą, kada atsistatydins M. Bartuška, atsakė K. Šliužas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)