Kaip pranešė berniuko mama, kad sūnaus ieško nuo sekmadienio pietų, bet kol kas visos paieškos buvo bevaisės. Tėvai kreipėsi ne tik į policiją, bet ir platina pagalbos prašymą „Facebook“ socialiniame tinkle.

„Ieškome 15 metų paauglio! SOS! Dingo mūsų sūnus! Požymiai: ūgis apie 170 cm,svoris – 55kg, smulkaus sudėjimo,šviesių plaukų. Ieškome nuo sekmadienio pietų, išėjo į matematikos pamoką ir negrįžo. Paskutinį kartą matytas sekmadienio naktį Viršuliškių ir Tujų gatvėse.

Ieškome, kas galite! Mes apvertėme pusę Vilniaus, dar neradome. Apsirengęs: tamsiai mėlyna striuke, juodomis kelnėmis, juodais batais, pilka kepure, rūdžių spalvos kuprine, pamačius praneškite 112 arba mums!

Paskutinį kartą matytas Viršuliškėse, pagal telefoną kažkur prie Vingio parko. Telefonas nebeveikia. Kas gali melskitės, kad rastume!“, – prašė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)