Prezidento G. Nausėdos pasisakymą antradienį cituoją naujienų portalas 15min.lt.

Prezidentas pabrėžė, jog šiandien yra nepaprastai svarbu užtikrinti „mūsų visuomenės stabilumą, vidaus politikos stabilumą.

„Suprantu, kad situacija, kuri susiklostė, yra labai nelengva tiek premjerei, tiek visai Vyriausybei“, – kalbėjo šalies vadovas.

Jis sakė suprantantis, kad paskutiniai įvykiai meta šešėlį vertybinei užsienio politikai.

„Tačiau ir vakar, ir šiandien galiu tą patį pakartoti – tikrai siūlyčiau sprendimus daryti labai gerai apgalvojus, pasvėrus ir šiandien aš matau įvairių problemos sprendimo alternatyvų. Tačiau svarbiausia, kad nebūtų daromi karštligiški ar skuboti sprendimai, kurie komplikuotų situaciją, kai mums to mažiausiai reikia, įvertinus visas tarptautines aplinkybes“, – situaciją naujienų portalui 15min.lt pakomentavo G. Nausėda.

Delfi primena, kad ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė pirmadienį pareiškė neatmetanti galimybės visai Vyriausybei atsistatydinti dėl tebesitęsiančio „Belaruskalij“ trąšų tranzito per Lietuvą.

Šiandien ji turėtų paskelbti sprendimą dėl dviejų ministrų likimo: užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio ir susisiekimo ministro Mariaus Skuodžio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)