Pirmieji šią žinią pranešė naujienų portalas LRT.lt. Tai patvirtino „Delfi“ ir universiteto atstovė spaudai Ilma Cikanaitė. Pasak jos, bendruomenė yra sukrėsta.

„Netekome kolegos šiandien ryte. Kolegos ir fakulteto dekanas pasakojo, kad E. Palioko sveikata nebuvo gera pastaruoju metu. Tikėtina, kad dėl tų sveikatos problemų ir jo netekome. Iškvietėme pareigūnus, tai pirminiais duomenimis, jis išėjo dėl sveikatos sutrikimų.“

Atstovė spaudai teigė, kad universitete lektoriumi dirbęs E. Paliokas atėjo ryte prieš paskaitas į universitetą ir jį kolegos rado susmukusį koridoriuje.

„Kaip ir minėjau, mes iškvietėme pareigūnus ir taip viskas atsitiko. Jis buvo ilgametis mūsų darbuotojas, tikrai gaila.“

I. Cilkanaitė „Delfi“ nurodė, kad 67-erių E. Paliokas dirbo universiteto Vilnius Tech Fundamentinių mokslų fakulteto Matematikos modeliavimo katedroje, kur ėjo lektoriaus pareigas, dėstė matematinę analizę ir tikimybių teoriją. Į Seimą kandidatavo su Lietuvos liaudies partija.

Žvakė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)