„Sakyčiau, kažkiek ir stebina. Nes, aš manau, jeigu žmogus priima sprendimą, tai natūralu, kad jis tai turbūt pasakytų, kad ir ne visiems kolegoms, bet pasakytų. Bet kiekvienas, žinoma, pasirenka laiką ir tą bendravimo būdą“, – Eltai teigė A. Norkienė.

Politikė pabrėžia, kad diskusijų su A. Širinskiene ir kitais kolegomis dėl frakcijos darbo buvo, tačiau, pasak jos, jos nevirsdavo dideliais konfliktais.

„Frakcijoje mes nemažai žmonių esame, kiekvienas turime ne tik kad skirtingą nuomonę, bet ir skirtingus būdus. Tai tų diskusijų visą laiką buvo frakcijoje. Bet aš negalėčiau pasakyti, kad jos aštrios buvo. Kad didelių konfliktų buvo, tai tikrai ne“, – patikino ji.

A. Norkienė taip pat pabrėžia, kad A. Širinskienė daug prisidėjo tiek prie frakcijos, tiek prie šešėlinės „valstiečių“ Vyriausybės darbo.

„Ji labai daug įdėjo darbo ne tik Šešėlinėje Vyriausybėje, ir frakcijos darbe. Jos nuomonė visada buvo labai svarbi“, – sakė LVŽS frakcijos seniūnė.

ELTA primena, kad pirmadienį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) narė A. Širinskienė savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad palieka „valstiečių“ partiją. Anot A. Širinskienės, sprendimą lėmė nusivylimas frakcijos ir šešėlinės Vyriausybės darbu bei kolegų pavydas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)