Su naujienų portalu šia informacija ir vaizdo įrašu, kur užfiksuoti ir P. Gražulio automobilio numeriai, pasidalijo 15min skaitytojai. Pranešama, kad galimas pažeidimas užfiksuotas praėjusią savaitę.

Skandalingasis politikas jau kurį laiką vadinamas kelių ereliu, 2011 m. buvo pranešta, kad jis greitį viršijo 34 kartus. Tačiau tąkart P. Gražulis savo kaltę pripažino tik dėl vieno greičio viršijimo atvejo. Kas nuomojamą automobilį vairavo kitus kartus, politikas tikina nežinąs. Kadangi nuotraukos buvo neryškios, Seimo narys nuo bausmės išsisuko, buvo pranešęs „Lietuvos rytas“.

Prie to paties automobilio vairo Seimo narys buvo sučiuptas rugpjūčio viduryje automagistralėje Klaipėda–Kaunas, kai buvo nubaustas už chuliganišką vairavimą. Tai matyti iš įvykio liudininkų darytų nuotraukų. Šią informaciją pranešė lrytas.lt. Jam turėjo būti atimtas ir vairuotojo pažymėjimas, bet šį sprendimą parlamentaras ginčija teisme.

P. Gražulis šeštadienį BNS patvirtino vykęs minėtu automobiliu, jis sakė matęs mašiną, kuri „važinėjo pirmyn-atgal“. Tačiau politikas neatsakė, ar tai jis vairavo „Lexus“.

„Nebūtinai aš vairavau, aš galėjau ir sėdėdamas gale matyti. (...) Koks jūsų reikalas, kas vairavo. Nei sustot pakely negaliu, nei į parduotuvę nueit negaliu...“, – žurnalistų dėmesiu piktinosi Seimo narys.

„O tie, kurių spidometras rodė 150, jie neviršijo (greičio – BNS)? Paklauskit, ar baudą susimokėjo“, – kalbėjo P. Gražulis.

Nuo lapkričio 1 dienos iki kovo pabaigos lengviesiems automobiliams automagistralėse galima važiuoti ne didesniu kaip 110 kilometrų per valandą greičiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)