„Tik dabar pranešam, bet tik prieš porą valandų gavome informaciją iš SAM. Oficialiai leista nuo rytojaus (11 17) skiepytis trečiąją doze nuo COVID visus, kam nuo antrosios dozės (arba nuo pirmosios Jansen) praėjo 120 dienų“, - apie 21 val. savo profilyje parašė K. Žukauskas.

Jis pabrėžė, kad Vilniuje yra bent pusšimtis vietų, kur galima pasiskiepyti, tad „nebūtina visiems susigrūsti į Litexpo“.

K. Žukauskas pasidalijo informacija, jog trečiajai dozei galima rinktis „Pfizer“ ir „Janssen“ po 120 dienų. Arba „Moderną“, bet tik tuo atveju, jei praėjo 180 dienų pilnos vakcinacijos.

„Ar jums jau priklauso trečioji dozė? Galite paskaičiuoti 120 dienų nuo pilnos vakcinacijos arba pasitikrinti registracijoje čia: https://vakcina.vilnius.lt (arba tiesioginė nuoroda: https://vakcina.myhybridlab.com/selfregister/vaccine). Prisijungę matysite, nuo kada jums priklauso trečias skiepas. Atskaitos taškas rytojui - liepos 20 d., jei paskutinį COVID skiepą gavote iki šios liepos 20, vadinasi, jums jau priklauso trečia dozė“, - aiškino K. Žukauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės