Daugelyje rajonų protarpiais kris lietus. Pūs stiprokas pietvakarių, vakarų krypties vėjas, kurio gūsiai vietomis sieks 15-20 m/s.

Temperatūra didžiojoje šalies dalyje bus tarp 7-9 laipsnių šilumos. Truputi šilčiau, apie 9-11 laipsnių, numatoma tik pajūryje.

Šeštadienio naktį minėtasis ciklonas nutols, bet iš vakarų priartės nauja drėgmės kupina zona. Daugelyje rajonų palis, kiek gausiau šalies vakaruose. Išliks gūsingas pietvakarių, vakarų krypties vėjas.

Vakarinuose rajonuose jo gūsiai retkarčiais sieks pavojingus 15-20 m/s. Temperatūra debesuotą naktį kris labai nežymiai ir bus tarp 3-8 laipsnių šilumos.

Šeštadienio dieną per Lietuvą slinks aktyvus ciklono slėnis. Dangumi greitai plauks tamsūs ir saulės spindulių nepraleidžiantys debesys. Daugelyje rajonų protarpiais kris lietus. Labiau įsismarkaus pietvakarių, vakarų vėjas, kurio gūsiai 15-20 m/s jau pasieks didesnėje šalies dalyje. Pajūryje jis gali sustiprėti ir iki 23 m/s. Temperatūra išliks panaši kaip ir praėjusiomis dienomis – vyraus 6-10 laipsnių šiluma.