Per ketvirtį paskelbta beveik 3 tūkst. varžytynių ir aukcionų, iš jų įvyko 450 – trečdaliu mažiau nei pernai liepą-rugsėjį. Jų metu parduota turto už daugiau kaip 33,7 mln. eurų, arba beveik dukart mažiau nei prieš metus, pranešė Registrų centras.

Už 30 tūkst. buvo parduota Kupiškio gaisrinė, pirkėją atrado ir Pasvalio rajone esanti kalvė. Klaipėdoje pavyko realizuoti žvejybinį laivą „Darius“ – už jį pirkėjas sutiko sumokėti 60 tūkst. eurų.

Šiaulių savivaldybė už daugiau kaip 180 tūkst. eurų rado pirkėją kaimiškos muzikos klubui Aušros alėjoje. Vidaus vandens kelių direkcija už daugiau kaip 125 tūkst. eurų pardavė 40 tūkst. kubinių metrų upės sąnašų.

Antstolių skelbtose varžytynėse parduota turto už 7 mln. eurų, nemokumo administratorių varžytynėse – už 0,6 mln. eurų, savivaldybių aukcionuose – už 2,4 mln. eurų, kitų institucijų – už 0,7 mln. eurų.

Trečiąjį ketvirtį taip pat įvyko Turto banko aukcionai už daugiau kaip 23 mln. eurų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją