„Čia bus toks labai neskanus postas, bet tauta turi žinoti savo didvyrius.
Rimas Jankunas
Loreta Strøm
Andrius Kavaliunas (nusiėmė tagą)
Leonidas Sakalauskas
Gre Viz (Greta Vizujė)
Rasa Jančiauskienė (nerandu FB)
Miglė Hermensen (nerandu FB)
Dominykas Vanhara (apsireiškė ir jau grasina teisiniais ieškiniais man:)
Liudvika Meškauskaitė
Andrius Gudaitis (nusiėmė tagą)
Vytis Turonis
Zigmas Garalevicius (nusiėmė tagą)
Vytautas Abraitis (nerandu FB)
Justas Sakavičius
Darius Radkevicius
Gintaras Zaleskis
Dalia Regina Railaitė (nerandu FB)
Ramūnas Aušrotas
Rolandas Janušas
Sandra Pilkauskaitė (nerandu FB)
Aleksandr Gogolev
Marijus Velička

Čia – Sveikatos teisės institutas STI „ekspertų“ pavardės, nurodytos jų puslapyje. Įsidėmėkite juos“, – rašė K. Žukauskas.

Mero patarėjas pripažino, kad paskutinis lašas kantrybės taurėje buvo nepasiskiepijusios gimdyvės mirtis Kaune.

„Iki šiol turėjau kantrybės neužvažiuoti viešai ant šių kovotojų su Galimybių pasu ir prieš Lietuvos kovą su pandemija. Tačiau po šiandienos įvykio, kai mirė nepasiskiepijusi gimdyvė, ir ką tik gimęs kūdikis liko be mamos, manau, jie verti viešos padėkos – jų veiksmai menkinant valstybės kovą su pandemija, keliant nepasitikėjimą vakcina, kaišiojant pagalius institucijoms ir taip apsunkinant pandemijos užbaigimą prisidėjo prie to, kad dalis tautos nesiskiepija, ir galbūt tarp jų buvo ir minėta gimdyvė.

Sveikinu Sveikatos teisės institutas STI – jūsų buki veiksmai jau duoda rezultatų. Nežinau, ar tokių ir tikėjotės, bet tikiuosi, kad visi išvardinti bent jau susimesite solidžią sumą be mamos likusiam mergaitei. Kaip ir to pašauto RIMI apsauginio gydymui, nes jį pašovęs ligonis taip pat dalinosi STI informacija“, – rašė K. Žukauskas.

Mero patarėjas minėjo ir daugiau pavardžių.

„Nenusiimkite tagų, skleiskite propagandą iki galo, didžiuokitės savo veiksmų rezultatais.

Atskirai paminėjimo verti Ignas Vėgėlė ir krūva kitų, kurie jau seniausiai mane užblokavę – nuo filosofių Nidų iki juvelyrių Ispanijoje. Tikiuosi, be mamos likusiai našlaitei gyvenimo pradžiai susimesite ir jūs“, – rašė K. Žukauskas.

Aktyviai skleidžia savo idėjas

Sveikatos Teisės Institutas (STI) buvo įsteigtas šių metų rugsėjo pradžioje.

Jo nariai nuosekliai pasisako prieš masinį gyventojų skiepijimą nuo kovido, reikalavo naikinti galimybių pasą.

Šie žmonės yra radę savo kelią ir į Seimą, savo idėjas skleidė demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos“,

Šio instituto atstovų skleidžiama informacija feisbuke dalijasi Darbo partijos atstovas Mindaugas Puidokas, instituto atstovus į posėdį kvietėsi ir opozicinė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija.

Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto profesorius, gydytojas infektologas Arvydas Ambrozaitis yra griežtai pasisakęs apie tokią veiklą. Jo nuomone, informacijos, keliančios abejones skiepais, skleidimas esamoje situacijoje yra antivalstybinė veikla.

„Aš manau, kad tai yra labai pavojinga. Šiuo metu yra tokia situacija, kad mums reikia būti visiems vieningiems, sutelktiems, kovojant prieš bendrą priešą. Dabar – kaip karo padėtis, ekstremali situacija, kai reikia nebeturėti kitų nuomonių, bet reikia klausytis ekspertų, gydytojų, mokslininkų, tikėti mokslu ir Pasaulio sveikatos organizacija (PSO), kuri yra pasakiusi, kad nesiskiepijimas arba vengimas skiepytis yra grėsmė visuomenės sveikatai.

Dabartiniu metu kelti abejones, skatinti žmones abejoti tuo, ką priima valstybės institucijos, yra veikimas prieš valstybę. Ji gali būti inicijuota mūsų priešiškai nusiteikusių kaimynų. Tai yra labai pavojingas, kenkėjiškas, nusikalstamas dalykas“, – sakė A. Ambrozaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės