Socialiniuose tinkluose jau sukurta grupė „Evaldo paieška“, kuri vienija daugiau nei 10 tūkst. narių. Čia žmonės dalijasi vaizdo įrašais ir kita naudinga informacija, kad būtų lengviau rasti lemtingą vakarą dingusį E. Rusį. Kaip žinoma, vaikinas išėjo iš vestuvių šventės Klaipėdos centre, bet namo nebegrįžo.

J. Partikė kiek anksčiau pasakojo, kad jis dingo vilkėdamas raudonais drabužiais ir ragino Klaipėdos gyventojus nelikti abejingais, dairytis aplink, mat ryškiai vilkėjusį žmogų tikrai turėtų būti lengviau pastebėti.

„Evaldo paieškos“ grupėje pasakojama, kad trečiadienį E. Rusio paieškose buvo pasitelkti ir kinologai. Jo buvo ieškoma ten, kur paskutinį kartą buvo užfiksavusios kameros, Šiaurės rage, bet paieškos su šunimi nedavė jokių rezultatų. Viską apsunkino ir prastėjančios oro sąlygos.

Jaunuolio dingimo versijos kelios, tačiau jo neradus nei viena negali būti patvirtinta.

Dėl taip liūdnai susiklosčiusių aplinkybių, Lietuvos gyventojai kviečiami vienytis ir spalio 23 d. drauge dar kartą ieškoti E. Rusio.

„Delfi“ atsiųstame laiške teigiama, kad paieška vyks 2021-10-23 Klaipėdoje. Laikas ir vieta bus patikslinta.

„Kviečiame visus Lietuvos gyventojus jau šį šeštadienį prisijungti prie Evaldo paieškos! Reikalinga bet kokia pagalba! Dronai, prožektoriai, apmokyti šunys! Apsirenkite šiltai ir atvykite su didžiule viltimi padėti rasti kažkieno artimą draugą, sūnų, anūką, vyrą !

Evaldas 2021 m. spalį iš 16-osios į 17-ąją apie vidurnaktį išėjo iš renginio Naujojo Sodo g., Klaipėdoje. Jis yra apie 180 cm. ūgio, lieso kūno sudėjimo, ant kairės rankos dilbio turi tatuiruotę. Vilkėjo raudonais marškiniais, raudonomis kelnėmis, juoda medžiagine striuke, avėjo baltais sportiniais bateliais, galėjo būti užsidėjęs juodą kepurę“, – rašoma atsiųstame laiške.

Klaipėdos apskrities policija taip pat prašo visuomenės pagalbos ir pritaria iniciatyvoms, kurios gali padėti rasti dingusį žmogų.

„Prašome visuomenės pagalbos – Klaipėdos m. PK pareigūnai ieško be žinios dingusio Evaldo Rusio gimusio 1990 m. Vyras 2021-10-17 apie vidurnaktį išėjo iš renginio Naujojo Sodo g., Klaipėdoje. Jis yra apie 180 cm. ūgio, lieso kūno sudėjimo, ant kairės rankos dilbio turi tatuiruotę.

Vilkėjo raudonais marškiniais, raudonomis kelnėmis, juoda medžiagine striuke, avėjo baltais sportiniais bateliais, galėjo būti užsidėjęs juodą kepurę.

Galinčių suteikti informacijos prašome susisiekti telefonu: 8 700 60712 arba el. paštu: nerijus.mendelis@policija.lt.

Dėkojame už bendradarbiavimą“, – rašoma policijos feisbuko paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)