Partijos Tarybos posėdyje buvo aptarti ir rinkiminės programos matmenys, su kuriais nuo šiol dirbs ir partijos darbo grupė bei komitetai. Partijos Tarybos posėdžiui pirmininkavo Valdybos nariai, Prienų vicemerė – Loreta Jakinevičienė bei buvęs vidaus reikalų ministras – Regimantas Čiupaila.

„Džiaugiuosi vienbalsiu kolegų sprendimų dalyvauti artėjančiuose savivaldybių tarybų bei tiesioginiuose merų rinkimuose. Esu įsitikinęs, kad tikrai ne be reikalo. Partijos skyriuose turime labai stiprių ir savo rajonų labui nuoširdžiai dirbančių ir itin didelį palaikymą turinčių žmonių, kurie rajono labui dirba visada, ne tik prieš rinkimus, kaip daugelis kitų partijų kandidatų“, - sakė partijos pirmininkas R. Žemaitaitis.

Laisvė ir teisingumas vienija beveik 5 tūkstančius narių ir simpatikų visoje Lietuvoje. 6 partijos nariai eina miestų merų pareigas. Daugiau kaip šimtas partijos atstovų dirba tarybos nariais įvairiose šalies savivaldybėse. Kelmės rajono mero rinkimuose, partijos remiamas kandidatas Ildefonsas Petkevičius pateko į antrą rinkimų turą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)