Ministras teigia gaunantis krūvą laiškų su pandemijos valdymo pasiūlymais: teoriškai idėjos skamba neblogai, bet praktikoje neįsitvirtina.

„Per šį laiką gavau ir prisiklausiau daugybę pasiūlymų. Kiekvienas pasiūlymo teikėjas įsivaizduoja, kad jo variantas, kaip viską Lietuvoje išspręsti ir kaip čia visi pasiskiepys, jam būna labai aiškus tol, kol mes nepradedame jo įgyvendinti praktikoje (...) Galbūt mus vertins negerai, bet turiu tikėjimą: jei mums pavyks suvaldyti pandemiją ir mes visi kartu iš viso to išeisime, ateis laikas, kai mums atleis“, – tikisi ministras.

Tarp politikui siunčiamų laiškų yra ir „antivakserių“ judėjimą smerkiančios žinutės – jiems linkima mirties.

„Gaunu laiškų, kuriuose klausia, kam mėtyti mokesčių mokėtojų pinigus ir šitiek pinigų išleisti mobilioms grupės, palapinėms, darbui savaitgalį: tegul tie žmonės miršta, jeigu jiems taip patinka. Yra grupė žmonių, kurie taip mano“, – sako ministras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1258)