Į juodą COVID-19 zoną patenka Anykščių rajonas, Utenos rajonas, Ukmergės rajonas, Molėtų rajonas, Šalčininkų rajonas, Vilniaus miestas ir Vilniaus rajonas, Trakų rajonas, Alytaus miestas ir rajonas, Lazdijų rajonas, Marijampolės savivaldybė, Kauno miestas.

Taip pat juoda spalva nusidažė Vilkaviškio rajonas, Šakių rajonas, Jurbarko rajonas, Pasvalio rajonas, Biržų rajonas.

Ir toliau Vakarų Lietuva yra nusidažiusi juoda spalva. Į juodą zoną patenka Joniškio rajonas, Akmenės rajonas, Šiaulių miestas ir rajonas, Mažeikių ir Telšių rajonai. Šilalės rajonas, Tauragės rajonas ir Pagėgių savivaldybė. Taip pat Skuodo rajonas, Plungės rajonas, Rietavo savivaldybė, Šilutės rajonas, Kretingos rajonas, Klaipėdos rajonas ir miestas, Neringa, Kretingos rajonas, Palangos miesto savivaldybė.

Prasčiausia epidemiologinė situacija šiuo metu yra Joniškio rajono savivaldybėje – šiuo metu ten 100 tūkst. gyventojų per 14 dienų tenka 1848 atvejų. Panaši situacija ir Telšiuose – 100 tūkst. gyventojų per 14 dienų tenka 1754 atvejų.

Geriausia situacija ir toliau išlieka Panevėžio rajono savivaldybėje, čia 100 tūkst. gyventojų per 14 dienų tenka 187 atvejai.

Visoje Lietuvoje 100 tūkst. gyventojų per 14 dienų tenka 726 atvejai, o teigiamų tyrimų dalis siekia 8,2 procento.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)