„Pavyzdžiui, aš žinau klientų, kurie turi šeimas, abu žmonės poroje dirba, bet kažkuris vienas prisideda labai minimaliai ir neaišku, kodėl. Žinau, kad yra tokių vyrų, kurie išleidžia visą algą savo pomėgiams, bet žmona susitaiko, nes pati pakankamai gerai uždirba, vaikai vyresni ir kažkaip tų pinigų užtenka. Taigi, tokiam vyrui nėra priekaištaujama, bet jis gyvena kaip vaikas savo pasaulyje. Perka motociklus ar žaidimus, bet nieko neduoda“, – komentuoja specialistai.

Tiesa, sakė jis, galima apsidrausti ir kitu būdu – pavyzdžiui, pasirašyti ikivedybinę arba povedybinę sutartį, kad niekas nenukentėtų finansiškai.

„Dažnai, kai tie turtingi diedukai veda jaunas merginas, manome, kaip joms pasisekė. Bet tie senukai ne tokie kvaili, būna pasirašę tokias sutartis ir tos žmonos mėgaujasi prabanga, bet žino, kad iš to turto sau nieko negaus skyrybų atveju, nei po mirties.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją