Diena išliks sausa ir be lietaus. Pūs pietryčių krypties vėjas, vidutinio stiprumo. Įdienojus oras šils iki 11-15 laipsnių šilumos. Šilčiausia diena numatoma pajūrio regione ir pietvakariniame šalies pakraštyje – apie 13-15, o vėsiausia liks šalies rytuose – oras sušils iki 11-13 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį vis dar išliksime anticiklono įtakoje, tad lietaus tikimybė menka. Vėjas liks pietryčių krypties, 7-12 m/s. Naktį oras atvės iki 3-8, Kuršių nerijoje bus gerokai šilčiau – apie 9-11 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio dieną orai bus permainingi. Iš vakarų priartės žemo slėgio sūkurys, tad lietaus jau neišvengsime. Nestipraus lietaus sulauks vakarinė šalies pusė. Vėjas krypties nekeis, bus vidutinio stiprumo. Oro temperatūra bus panaši ir svyruos tarp 11-15 laipsnių šilumos.

Penktadienį, slenkant minėtam ciklonui, lietaus dar sulauksime. Naktį dar daug kur, o dieną vietomis trumpai palis. Vėjas nestiprės, bus pietinių krypčių. Į šalį plūstels šiluma ir naktį oras atvės mažiau – visoje šalyje laikysis apie 4-9, ties pajūriu 10-12 laipsnių šiluma. Diena taip pat bus malonesnė ir sušils iki 11-16 laipsnių šilumos.