„Nu lyg ir nesivaidena. Antikorupcijos komisijai priklauso A. Širinskienė, bet jos lange trumpam išnyra Ramūno galva. Gal ir nieko tokio. Apsirengęs. O ši išvien veikianti Dvejybė jau nieko lyg ir stebinti neturėtų“, – feisbuke parašė ir nuotrauka iš posėdžio pasidalino parlamentaras iš Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos frakcijos Mindaugas Lingė.

Pati apkalbų objektu tapusi parlamentarė iš širdies juokėsi dėl šio nesusipratimo. Ji be problemų paaiškino, kaip taip atsitiko, kad kiti Antikorupcijos komisijos dalyviai ekrane išvydo R. Karbauskį.

„Žodžiu, ten buvo tokia kuriozinė situacija. Toje komisijoje esu naujokė. Ir trečiadieniais man dar dubliuojasi posėdžiai. Šiandien man dubliavosi „šešėlinė Vyriausybė“, kur buvo frakcijos salėje ir Antikorupcijos komisija.

Tai aš ten su pertraukomis su ausinėmis ir be ausinių klausiausi komisiją, ir dalyvavau kitame posėdyje. Ir tiesiog stebėjo R. Karbauskis, aš jam kažką rodžiau savo kompiuteryje, ir jau tuo metu buvo įjungta kamera“, – juokėsi A. Širinskienė.

Parlamentarė su kolegomis iš karto nujautė, kad jau čia kils iš to istorija.

„Mes paskui ir juokėmės. Sakome, dabar čia jau bus istorija“, – sakė A. Širinskienė.

Nuotoliniuose posėdžiuose – eilė kuriozų

Tai jau ne pirmas kartas, kai parlamentarai susiduria su iššūkiais nuotolinių posėdžių metu.

Štai konservatorius Kęstutis Masiulis į vieną ankstyvą komitetą posėdį netyčia prisijungė iš vonios kambario – pusnuogis.

Kaip buvo matyti iš vaizdo transliacijos įrašo, kuris patalpintas „YouTube“ platformoje, politikas mobiliojo telefono kamerą laikė aukštyn kojomis, ausyse styrojo ausinių kištukai, o pats K. Masiulis tuo metu įsijungė barzdaskutę ir ėmėsi rytinių vonios procedūrų.

Regionų frakcijos atstovas Petras Gražulis taip pat sukėlė daug klausimų, kai jo kameroje pasirodė pusnuogis vyras. Pastarasis bandė pagelbėti politikui sureguliuoti transliacijos parametrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)