Ekonomistas feisbuke priminė savo anksčiau skelbtą pasiūlymą – nevakcinuoti asmenys patys susimoka už gydymą.

„Kartoju seną siūlymą pabaigt su virvutės stumdymu: kas nesiskiepijo (be rimtos rimtos priežasties), pats moka už gydymą.

Bausti visą ekonomiką yra neteisinga. Bausti besisaugančius, jų planines operacijas paaukojant neatsakingiems, – neteisinga. Mokėti piarščikams/žiniasklaidai už virvutės stumdymo procesą – be ryšio, galima tuos pinigus protingiau išleisti“, – feisbuke dėstė R. Kuodis.

Delfi primena, jog premjerė I. Šimonytė antradienį teigė, jog Vyriausybė trečiadienį svarstys dėl kaukių dėvėjimo taisyklių pakeitimų, kurios numatytų vėl būtinybę dėvėti kaukes visiems viduje.

„Turbūt, kad reikėtų. Apie tai kalbėsime rytoj. Labai gali būti, kad tai bus vienas iš didesnių pokyčių, kuriuos Vyriausybė siūlys nustatyti. Turbūt tuo tikslu reikės vėl įvesti karantiną, kadangi pagal ekstremalią situaciją tokio reikalavimo nustatyti negalime, o rekomendacijos Lietuvoje, skirtingai nuo Skandinavijos šalių, yra suprantamos kaip kažkas, ko visiškai nebūtina laikytis“, – paaiškino premjerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (842)